GLARMESTER I BAGSVÆRD OG HERLEV

Kontakt os

ERFAREN GLARMESTER I BAGSVÆRD OG HERLEV

Står du og mangler en dygtig glarmester til indramning af billeder, opsætning af ovenlysvinduer eller reparation af vinduer og døre i Bagsværd eller Herlev, så står SE GLAS klar til at udføre opgaven for dig.

 

HØJ FAGLIGHED OG STOR ERFARING

SE GLAS er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring i glasbranchen. Vi beskæftiger os med alle typer af glasopgaver i vores eget sliberi, glaslager, rammeværksted og butik i Søborg. Gennem årene har vi opnået stor erfaring med alle facetter af glarmesterfaget, og vi benytter os altid af de bedste metoder og værktøjer. Det betyder for dig som kunde, at din opgave bliver udført med fokus på høj faglighed, god kvalitet og øje for detaljen.

 

VINDUESSIKRING

SE GLAS tilbyder at sikre dine vinduer, og det anbefaler vi alle, der bor i hus eller på stueetage. En vinduessikring gør det mere besværligt for tyven at bryde ind gennem vinduerne, og jo mere krævende det er for tyven at få adgang, des større er sandsynligheden for at tyven giver op.

Glarmester SE Glas i Søborg

Spørgsmål til glarmesteren?

Ring til os på 39 67 87 47

Eller udfyld formularen og lad os tage en snak

hCaptcha

KONTAKT GLARMESTER I BAGSSVÆRD OG HERLEV

Har du brug for en dygtig glarmester til opgaver i Bagsværd eller Herlev, så kontakt SE GLAS på telefon: 39 67 87 47 eller mail: info@seglas.dk. Du er også velkommen til at kigge forbi i vores butik på Søborg Hovedgade 53, hvor du kan se vores store udvalg i glastyper, billedindramninger og meget mere.

 

TILBUD – HURTIGT OG NEMT

Sådan gør du:
Send os billede af f.eks. glas eller vindue (indefra og udefra) til vores email, samt kort beskrivelse og ca. mål, så vender vi tilbage med overslagspris.

Email: Info@seglas.dk

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: (+45) 39 67 87 47

VI TAGER OS AF: