GLARMESTER I VANLØSE & BRØNSHØJ

Kontakt os

SE GLAS UDFØRER ALT INDEN FOR GLARMESTERFAGET

Familievirksomheden SE GLAS kan løse alle opgaver inden for glarmesterfaget. Det er alt lige fra glas, termoruder, udskiftning af døre og vinduer, indramning af billeder og diverse reparationer.

Selvom vi er en lille virksomhed, så går vi ikke på krompomis med kvaliteten af vores håndværk. Derfor producere vi selv alt vores glas på værkstedet i Søborg, hvor vi har eget sliberi, glaslager, rammeværksted og glasbutik.

Du er altid velkommen i vores butik, hvor vi sælger glasvaser, vinglas, karafler og brugskunst. I butikken står vi også klar til at komme med gode råd og vejledning omkring alverdens glasopgaver.

Igennem vores tid som virksomhed, så har vi haft mange spændende og anderledes opgaver, som har gjort vores faglighed stærkere. Så når vi udfører opgaver, så laver vi alt på mål, så du er sikker på, at få lige hvad du ønsker. Vi kan derfor tillade os at kalde os eksperter inden for specialopgaver i branchen.

Med mere en 30 års erfaring og en kombination af det gamle håndværk og nye kreative idéer, så er SE GLAS i stand til at løfte alverdens opgaver inden for glasfaget.

Glarmester SE Glas i Søborg

Spørgsmål til glarmesteren?

Ring til os på 39 67 87 47

Eller udfyld formularen og lad os tage en snak

hCaptcha

KONTAKT GLARMESTER I VANLØSE & BRØNSHØJ

Vi har adresse på Søborg Hovedgade 53 i Gladsaxe og du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for en glarmester i Vanløse og Brønshøj.

Du kan også besøge vores butik hvor vi har et stort udvalg af glastyper, billede-indramninger og vinduesudstilling.

 

TILBUD – HURTIGT OG NEMT

Sådan gør du:
Send os billede af f.eks. glas eller vindue (indefra og udefra) til vores email, samt kort beskrivelse og ca. mål, så vender vi tilbage med overslagspris.

Email: Info@seglas.dk

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: (+45) 39 67 87 47

VI TAGER OS AF: