GLARMESTER I KGS. LYNGBY

Kontakt os

SE GLAS UDFØRER ALLE FORMER FOR GLASOPGAVER

SE GLAS er en familievirksomhed, som har mere end 30 års erfaring inden for glas-branchen.

Virksomheden udfører alt inden for indramning, glas, spejle, udskiftning af døre og vinduer samt termoruder i Kgs. Lyngby. Vi ligger i hjertet af Søborg, hvor vi har vores eget værksted med sliberi, rammeværksted og glaslager samt butik.

På værkstedet i Søborg producere vi alt glasset selv, da vi ville være sikre på, at kvaliteten er i top fra start til slut i processen. Derfor har vi også vores eget rammeværksted, hvor vi samler billederammer til plakater, malerier og print.

Vi er en lille virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og vores styrke ligger i høj faglighed, kreative og fleksible arbejdsgange samt korte og enkle beslutningsprocesser. På den måde sikre vi det mest optimale resultat i samarbejde med vores kunder og kan sikre dig en hurtig levering ved stort set alle glas-opgaver.

Glarmester SE Glas i Søborg

Spørgsmål til glarmesteren?

Ring til os på 39 67 87 47

Eller udfyld formularen og lad os tage en snak

hCaptcha

KONTAKT GLARMESTER I KGS. LYNGBY

Vi har adresse på Søborg Hovedgade 53 i Gladsaxe og du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for en glarmester i Kgs. Lyngby.

Du kan også besøge vores butik hvor vi har et stort udvalg af glastyper, billede-indramninger og vinduesudstilling.

 

TILBUD – HURTIGT OG NEMT

Sådan gør du:
Send os billede af f.eks. glas eller vindue (indefra og udefra) til vores email, samt kort beskrivelse og ca. mål, så vender vi tilbage med overslagspris.

Email: Info@seglas.dk

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: (+45) 39 67 87 47

VI TAGER OS AF: