GLARMESTER I HUSUM

Kontakt os

SE GLAS UDFØRER ALLE FORMER FOR GLARMESTERARBEJDE

Virksomheden SE GLAS har mere end 30 års erfaring med arbejde af glas. Det er alt lige fra indramning af billeder, glas, spejle, udskiftning af døre og vinduer samt termoruder i Husum.

Glas i alle mål

Vi producere alt vores glas selv på virksomhedens værksted i Søborg. Her har vi eget sliberi, rammeværksted, glaslager og butik. Vores værksted er en stor del af virksomheden, da det er her, at glasset tager sin form. På værkstedet har vi vores store maskinpakke, som kan klare stort set alle glasopgaver på rekord tid. Så når vi skal lave en glasopgave for dig, så kan vi garantere dig hurtig levering, så du kan komme videre med din byggeproces.

SE GLAS er en mindre familievirksomhed, hvor der altid har været fokus på det gamle håndværk, god service og en høj faglighed blandt medarbejderne. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler, at de kan få lige, hvad de har brug for. Hos os er det kun fantasien, som sætter grænserne og vi har haft mange kunder, som har givet os forskellige og sjove glasopgaver, som vi har løst for dem.

Står du og mangler en glarmester i Husum, så er du er altid velkommen til at kontakte SE GLAS eller komme ned i vores butik i Søborg.

Glarmester SE Glas i Søborg

Spørgsmål til glarmesteren?

Ring til os på 39 67 87 47

Eller udfyld formularen og lad os tage en snak

hCaptcha

KONTAKT GLARMESTER I HUSUM

Vi har adresse på Søborg Hovedgade 53 i Gladsaxe og du altid er velkommen til at kontakte os hvis du har brug for en glarmester i Husum

Du kan også besøge vores butik hvor vi har et stort udvalg af glastyper, billede-indramninger og vinduesudstilling.

 

TILBUD – HURTIGT OG NEMT

Sådan gør du:
Send os billede af f.eks. glas eller vindue (indefra og udefra) til vores email, samt kort beskrivelse og ca. mål, så vender vi tilbage med overslagspris.

Email: Info@seglas.dk

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: (+45) 39 67 87 47

VI TAGER OS AF: