GLARMESTER I GENTOFTE & HELLERUP

Kontakt os

SE GLAS UDFØRER ALLE FORMER FOR GLASOPGAVER

Hos SE GLAS beskæftiger vi os med alle facetter inden for glarmesterfaget i vores eget sliberi, glaslager, rammeværksted og glasbutik i Søborg.

Vi udfører opgaver inden for indramning, glas, udskiftning af døre, vinduer samt termoruder i Gentofte og Hellerup. Så står du og skal have hjælp til indramning af billeder, udskiftning af vinduer, døre, termoruder, opsætning af spejl eller reparation af nævnte, så står vi klar til at hjælpe dig.

Har du en specielopgave til os, så tager vi altid udfordringen op og prøver at løse den på bedst mulig vis.

SE GLAS er en familiedrevet virksomhed med mere end 30 års erfaring i glas-branchen. Lige siden virksomhedens opstart har der været fokus på høj faglighed med brug af de bedste værktøjer, som tilsammen skaber et kvalitetsbevidst arbejde for vores kunder.

 

Vinduessikring

Vi kan gøre det ekstra svært for tyven at bryde ind ved at sikre dine vinduer. Hvis man bor i et hus eller på stueetage, så anbefaler vi vinduessikring.

I mange tilfælde er vinduer ikke sikret mod indbrud, og giver derfor nem adgang for indbrudstyve, men hvis det er for krævende at bryde ind, så vil tyven hurtigt give op og finde et andet sted.

Glarmester SE Glas i Søborg

Spørgsmål til glarmesteren?

Ring til os på 39 67 87 47

Eller udfyld formularen og lad os tage en snak

KONTAKT GLARMESTER I GENTOFTE & HELLERUP

Har du brug for en glarmester i Gentofte eller Hellerup, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan også besøge vores butik på Søborg Hovedgade 53 i Søborg, hvor vi har et stort udvalg af glastyper, billede-indramninger og vinduesudstilling.

 

TILBUD – HURTIGT OG NEMT

Sådan gør du:
Send os billede af f.eks. glas eller vindue (indefra og udefra) til vores email, samt kort beskrivelse og ca. mål, så vender vi tilbage med overslagspris.

Email: Info@seglas.dk

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon: (+45) 39 67 87 47

VI TAGER OS AF: